Spil banko for Sort/Hvids nye teater

18.05.2016 | Nyheder

Der er dømt langborde, fællesskål og Gamle Ole, når Sort/Hvid inviterer til banko til fordel for det kommende nye teater i Kødbyen.

Som en del af Sort/Hvids crowdfunnding-kampagne og med ønsket om at samle folk under hyggelige omstændigheder, inviterer Sort/Hvid nu til banko-arrangement, så vi i fællesskab kan kickstarte Sort/Hvids nye teater. Da vi først skal til at bygge det nye teater nu, og vores møbler forsvandt i branden i vores gamle teater i Skindergade, har vi fået lov at låne lokale, borde og stole hos vores genbo Teaterbutikken. Hertil leverer Byens Bedste Banko spilleplader og gear, og vores nye naboer i lokalområdet har sponsoreret de flotteste præmier.

Til arrangementet vil det være muligt at købe spilleplader, snacks, drikkevarer og Sort/Hvid merchandise. Alle overskydende indtægter fra salget går naturligvis til kampagnen og dermed Sort/Hvids nye teater. Læs mere om kampagnen på www.sort-hvid.dk/kickstarter

Tag din ven, søster, nabo eller kollega i hånden og kig forbi os i Kødbyen.

TID tirsdag 24. maj kl. 19-23
STED Teaterbutikken, Staldgade 37, 1699 København V

Vi glæder os til at se dig!

 

Støt Sort/Hvid allerede nu
Hvis du gerne vil støtte os allerede inden kampagnen starter 20. maj på www.sort-hvid.dk/kickstarter, og ikke er interesseret i nogle af de fede rewards eller events, kan du også støtte os via bankoverførsel: Reg. nr. 7681 , Konto nr. 0006933006.