Medarbejdere

Christian Lollike
Kunstnerisk direktør

Mette Bryndum
Administrativ chef
mette@sort-hvid.dk
51 71 45 04

Nana Elisabeth Paja Senderovitz
Producent for musikdramatik
nana@sort-hvid.dk
61 66 62 91

Maja Vadum Larsen
Salgs- og kommunikationsansvarlig
maja@sort-hvid.dk
61 70 89 79

Sophia Corydon Smith
Billetansvarlig og administrativ koordinator
sophia@sort-hvid.dk
70 70 74 94

Anders Thrue Djurslev
Dramaturg, ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet
ad@sort-hvid.dk
25 11 47 02

Viktor Magnusson
Produktionsleder
viktor@sort-hvid.dk

Morten Kolbak
Teknisk ansvarlig
morten@sort-hvid.dk

Albert Løgstrup Brygger
Teknisk elev
albert@sort-hvid.dk

Sigrid Johannesen
Husinstruktør og konceptudvikler
sigrid@sort-hvid.dk

Billetsalg & administration

Du køber dine billetter online på teaterbilletter.dk.

Har du spørgsmål, kan billetkontoret kontaktes på
Mail billet@sort-hvid.dk
Tlf. 70 70 74 94

Telefontid er mandag-fredag kl. 13.00-15.00 samt en time før forestillingsstart.

Gavekort

Ønsker du at købe et gavekort til Sort/Hvid, kan du sende en mail til billet@sort-hvid.dk. Husk at skrive dit navn, din mailadresse og det beløb, gavekortet skal lyde på. Vær opmærksom på, at det kan tage op til to arbejdsdage, før du har gavekortet i din indbakke.

Sort/Hvids administration

Staldgade 38
1699 København V

Tlf. 70 70 74 94
Mail sort-hvid@sort-hvid.dk
CVR 32804012

Job

Vi søger en studentermedhjælper til kommunikation
Vil du være med til at skabe markant og iøjnefaldende kommunikation om Sort/Hvids kunst og visioner? Vi søger en studentermedhjælper, som skal arbejde med kommunikation og sociale medier. Ansøgningsfrit 1. juni. Læs mere her

Uopfordrede ansøgninger sendes til sort-hvid@sort-hvid.dk.

Vi beder dig målrette din uopfordrede ansøgning til dit specifikke fagområde – det gør det lettere for os at give dig en relevant tilbagemelding. Vedhæft CV.

Studie- og virksomhedspraktik
Vi søger løbende praktikanter og modtager gerne motiverede ansøgninger. Skriv i ansøgningen, hvilket fagområde du er interesseret i. Vi vil gerne give studerende mulighed for at afprøve deres kompetencer og få praktisk erfaring med områder som kulturformidling, eventproduktion, kommunikation og PR. Det sker naturligvis med løbende vejledning fra en fagligt relevant medarbejder. Skriv til sort-hvid@sort-hvid.dk.  

Dit teaterbesøg og COVID-19

Vi er fantastisk glade for igen at kunne byde jer velkommen i teatret. For at gøre oplevelsen tryg for alle, følger vi naturligvis myndighedernes anvisninger og passer på hinanden. Først og fremmest:

Husk dit coronapas og husk at holde afstand. Vi gør det samme.

Hvordan fungerer det nye coronapas?
Gæster fra og med 15 år skal medbringe coronapas, altså dokumentation for en negativ COVID-19-test, som er højst 72 timer gammel. Det kan enten være en antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en PCR-test (podning i halsen). Dokumentationen skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. For at gøre indlukningen så nem som muligt, beder vi dig have testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer. Sammen med testen skal du vise ID – fx kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Mundbind
Du behøver ikke længere benytte mundbind på teatret.

Kom til tiden, men ikke for tidligt
Timing er blevet vigtigere. Dørene og baren åbner 30 min. før forestillingsstart, og vi begynder at lukke ind i salen 10-15 min. før forestillingsstart. Da vi kun kan være et begrænset antal personer i foyeren ad gangen, vil publikum blive sluset ind i hold. Derfor kan du opleve, at du ikke bliver lukket ind lige med det samme. Forestillingen begynder imidlertid til tiden, så det er vigtigt, at du står klar.

Har du symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme!
Men frygt ikke, du kan ved sygdom ombytte din billet til senere på sæsonen eller til et gavekort. Vi hjælper dig, hvis du kontakter billet@sort-hvid.dk inden forestillingens start.

Er du forhindret i at komme?
Da alle forestillinger pga. pladskravene er sat i salg med et stærkt reduceret antal pladser, vil vi bede dig melde afbud, så andre gæster på ventelisten har mulighed for at se forestillingen – også selvom det først er en time før forestillingsstart (afbud meldes til billet@sort-hvid.dk)

Har du billetter til en forestilling, som skulle have spillet før d. 6. maj, og er du ikke blevet kontaktet? Skriv til billet@sort-hvid.dk, så finder vi ud af det.