ÅR NUL

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
01.08.2020 - 30.06.2021

 

ÅR NUL er sæson 2020/2021, hvor Sort/Hvid er kunstnerisk leder af Teater Momentum – det betyder, at Sort/Hvid både findes på vores vante lokation her i Kødbyen i København og i Odense.

Forestillinger i ÅR NUL:

NUL – slutningen vi starter fra
En utopisk helhedsoplevelse med Morten Hee Andersen. Samproduktion mellem TOETT, Sort/Hvid og Teater Momentum. Læs mere om forestillingen her.

EN FORTÆLLING OM BLINDHED
En blindhedsepidemi er brudt ud – en totalteateroplevelse for dine andre sanser.
En dramatisering af af José Saramagos bog af samme navn. Samproduktion mellem Sort/Hvid, Aarhus Teater og Teater Momentum. Læs mere om forestillingen her.

TERNINGEKVINDEN
Slip lysten til livet løs, og lad terningerne bestemme dit næste skridt. Samproduktion mellem Sort/Hvid og Teater Momentum. Læs mere om forestillingen her.

VERDENSFRELSERVINDEN – Vi kan redde planeten!
Ledsaget af amazonestrygerkvartetten Halvcirkel stifter Madame Nielsen et nyt samjordisk og mangeartet fællesskab. Samproduktion mellem Sort/Hvid, The Nielsen Movement, Aarhus Teater og Teater Momentum. Læs mere om forestillingen her.

Pressemeddelelse (PDF)

Presse

Pressehenvendelser skal ske til:

Maja Vadum Larsen
Salgs- og kommunikationsansvarlig
maja@sort-hvid.dk
61 70 89 79

Pressebilleder og grafisk materiale kan frit anvendes og gengives i forbindelse med presseomtale af Sort/Hvid og de aktuelle produktioner. Husk at kreditere fotograf og grafiker. Det er ikke tilladt at bruge pressematerialet i andre sammenhænge.

Nyheder

S/H logo pakke