Sæsonlancering for Lærere 2016/2017

22.06.2016 | Nyheder

Inden længe kan du opleve Sort/Hvids forestillinger på det nye teater i Kødbyen, når det åbner i Staldgade 26-30 i Kødbyen i slutningen af 2016. Som lærer har du mulighed for at få en smagsprøve på de nye forestillinger, når Sort/Hvid afholder 
Sæsonlancering for Lærere torsdag 8. september kl. 17.00-19.00.

Når Sort/Hvids nye teater åbner i Kødbyen kan du forvente horror om Europas nutid og fremtid (LIVING DEAD), et koreografisk nærstudie af finansmarkedet (RACE TO ZERO), en jagt efter Somalias glemte stjerner i London, Mogadishu og Vollsmose (I AM ALSO SOMALIA), fest med romaer fra den københavnske undergrund (ROMA) og en uendelig fortælling om et fælles ”vi” (VI ER VERDEN).

Alle vores forestillinger i den nye sæson har relevans i undervisningssammenhæng. For at du som lærer nemmere kan få et indtryk af de forskellige forestillinger, så har vi inviteret kunstnerne bag til at fortælle om idé og koncept. Dermed får du selv mulighed for at få et mere indgående kendskab til forestillingernes undervisningsrelevans og få en fornemmelse af, hvad du kan forvente at opleve. Du kan også stille uddybende spørgsmål til kunstnerne.

Se programmet her.

Tilmelding

Du kan reservere en plads til sæsonlanceringen ved at skrive en mail til billet@sort-hvid.dk. Skriv ”Sæsonlancering for lærere” i emnefeltet.