Sæsonlancering for Lærere 2015/2016

15.06.2015 | Nyheder

Sort/Hvid afholder igen i år Sæsonlancering for Lærere. Denne gang på den kommende adresse Staldgade 26-28 i Kødbyen, hvor Sort/Hvid er i gang med at skabe et helt nyt teater. Sæsonlancering for Lærere finder sted torsdag den 20. august 2015 kl. 17-19. 

Efter en periode med brand, flytning og oprydning, så er Sort/Hvid endelig klar til at præsentere en helt ny sæson, der blandt andet byder på københavnske hjem, bådflygtninge, ytringsfrihed, Europa, provokationer, zombier, horror, lavt selvværd, gys, overforbrug, klimakrise, pinligheder, nationalisme, vampyrer, cheerleading og meget mere.

Sort/Hvid møder rigtig stor interesse fra gymnasier og videregående uddannelser. Derfor så præsenterer teatret nu tre særligt udvalgte forestillinger, der har relevans i undervisningssammenhæng: JEG HØRER STEMMER, OPVISNING I LAVT SELVVÆRD og LIVING DEAD.

For bedre at kunne få et indtryk af forestillingerne, har Sort/Hvid inviteret kunstnerne bag til at give en lille forsmag på, hvad lærerne kan opleve sammen med deres klasser.

Se programmet for dagen her


Tilmelding

Reservér plads ved at skrive en mail til billet@sort-hvid.dk, skriv ”Sæsonlancering for Lærere” i emnefeltet. Arrangementet er gratis for lærere.