Y/OUR POVERTY

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
28.05.2021 - 29.05.2021
Fredag den 28. maj kl. 16.30 og lørdag den 29. maj kl. 12.00
Sprog Dansk
Varighed 45 min.
Billetter

Tekst NADIA JOSEFINE EL SAID Dramaturgi SOSHA TEPEROWSKA Medvirkende T.B.A. Foto SIGRUN GUDBRANDSDOTTIR 

Reading af Y/OUR POVERTY af Nadia Josefine El Said

”Lad os plante et pengetræ du gamle. Lægge et frø i jorden, se det gro, vokse sig stærkt. Og så plukke det ferske pengeløv. Bronze og ravskinnende, gyldenblade”

Y/OUR POVERTYer en fortælling om en far, der er havnet på en lav ydelse, mens han er i arbejdsudredning. En historie fattigdom og om at (over)leve i Danmarks verdenskendte velfærdssystem. En mands liv gjort op og fortalt af andre – primært en datter, der står på sidelinjen og observerer uden at kunne gribe ind. Fragmenter fra møder med kommunen, natlige samtaler med solsorte, indkøbsture i Lidl, penge der tælles, medicinske undersøgelser, venten mellem aktiveringsforløb og drømme om trylledrik. En sprogligt uafhængig tale fra systemets kødløse menneskeben.

Stykket er en dramatisering af Nadia Josefine El Saids roman af samme navn fra 2020. El Said (f. 1977) er uddannet fra Den Danske Filmskole. Hun arbejder i et felt mellem tekst, animation, grafik og har blandt andet udstillet tekstværker samt udgivet to bøger på Forlaget Gladiator.

En del af S/H Readings under CPH Stage:
Y/OUR POVERTY er den del af S/H Readings, som finder sted på Sort/Hvid under CPH Stage. Her kan du opleve readings på scenekunstnerske værker, der er under udvikling. Værker, der på hver sin vis tager os med bagom det politisk polerede velfærdssamfund.

Præsenteres i samarbejde med Danske Dramatikere