STRONG ENOUGH

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
21.10.2021 - 23.10.2021
Hverdage kl. 20, Lørdag kl. 17:00
Sprog Dansk
Varighed Ca. 45 min.
Billetter

Medvirkende ANNA BOB FREDSLUND, METTE GREGERSEN, INGVILD SKANDSEN (musiker) Instruktion KRISTOFFER LUNDBERG Koncept ANNA BOB FREDSLUND, METTE GREGERSEN, JENNIFER VEDSTED CHRISTIANSEN Musikalsk arrangement JOHANNES SMED Musiker og lyddesign INGVILD SKANDSEN Lyddesign RASMUS O. BUNTON Lysdesign MORTEN KOLBAK Rekvisitter TOBIAS EFF JOHANNESSEN Tekster IDA MARIE HEDE Video CILLE HANNIBAL

Støttet af LEMVIGH-MÜLLER FONDEN

Chers mor: ”Honey, you should settle down and marry a rich man”
Cher: “Mom, I AM a rich man”

STRONG ENOUGH er en invitation til en fest med et aktivistisk power-coverband. Her idoliserer vi det popkulturelle fænomen Cher, der har været soundtrack til vores barndoms-, ungdoms- og voksenfester. Cher er det forbillede, du ikke anede, at du havde brug for. Dit klap på skulderen og spark i røven. Din guilty pleasure. Din sikre vej til salvation. Sammen bliver vi strong enough til at være vores eget idol, eller hvem pokker vi har lyst til at være. Don’t care, be Cher.

Hvorfor Cher? Cher er mere end en popstjerne. Hun er selve personifikationen af popmusikkens historie. Hun burde sammenlignes med Bowie, men fordi hun er mere pop og mindre art, og måske fordi hun er kvinde, undervurderes hun. Hun har lavet disco, folk, punk, rock og dance. Hun var stand-up-komiker, før begrebet fandtes. Hun er tv-vært, designer, producer. Hun har vundet en Oscar, en Emmy og en Golden Globe. Hun blev popdronning som 50-årig, twitterqueen som 70-årig, og efter sigende er det eneste, der overlever en atomkrig, kakkerlakker og Cher.

STRONG ENOUGH skabes af instruktør Kristoffer Lundberg og skuespillerne Mette Gregersen og Anna Bob Fredslund.

STRONG ENOUGH er en del af åbningsprogrammet for Sort/Hvid Scene for musikdramatik
Fra 2021 er Sort/Hvid scene for musikdramatik, og vi lægger ud med et stort åbningsprogram. To måneder fyldt med værker, der mixer musik og scenekunst. Se hele programmet her.

STRONG ENOUGH