Prøvepublikum til

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP! Vil du være prøvepublikum?

I disse sekunder totalforandres Sort/Hvid, inden vi den 3. juni genopstår med MUSEUM FOR FREMTIDEN – en blanding mellem kunsthal, museum og teaterforestilling, hvori bl.a. syv totalinstallationer indkapsles. I MUSEUM FOR FREMTIDEN bliver du ført gennem værket af vores guide: Den unge vrede kvinde, som udstiller sit mellemværende med samtiden og sin brændende længsel efter nye verdensbilleder, på sit eget museum!

Vi ved, at vi ikke kan blive ved med at leve, som vi gør og har gjort, alligevel fortsætter vi, fordi vi ikke kan tage afsked med vores grundlæggende levestil. Men nogen må gøre noget. Den unge kvinde VIL gøre noget. Men hun har brug for din hjælp til at muliggøre sit værk. Derfor søger vi prøvepublikummer, der har lyst til at gå turen igennem hendes museum, inden vi slår dørene op for offentligheden lige om lidt!

Kvinden oplever tiden som en allestedsnærværende ruin af undertrykkende kulturarv, derfor består hendes museum af døde mænd på piedestaler, efterladenskaber af krig og imperialisme, væskende hud og huleboere. I MUSEUM FOR FREMTIDEN oplever vi hendes indre stemmer forhandle om mulighederne for at forestille sig noget andet, at blive en anden.

Her vælger du dato og tilmelder dig:

Billetterne fordeles efter først-til-mølle, og du får besked, om du har fået billetter, hurtigst muligt.

OBS! d. 30. maj kl. 19 bliver der taget fotografier i løbet af forestillingen. Hvis du ikke ønsker at være med på billederne, så skriv til billet@sort-hvid.dk.