JEG HØRER STEMMER og LEAVES nomineret til Årets Reumert 2016

26.04.2016 | Nyheder

Reumert Juryen har netop offentliggjort nomineringerne til Årets Reumert 2016, hvoraf Sort/Hvid placerer sig i to helt nye kategorier:

JEG HØRER STEMMER (Sort/Hvid og Det Kongelige Teater) er nomineret til Årets Musical / Teaterkoncert / Show. Forestillingen er med og af Zaki Youssef, der sammen med musikeren og komponisten Turkman Souljah har han skrevet nye sange til forestillingen, der er instrueret af Christian Lollike. Anmelderne har rost forestillingen, der bl.a. har fået fem stjerner i Berlingske Tidende. Læs mere om JEG HØRER STEMMER her.

LEAVES – The Colour of Falling (Copenhagen Opera Festival og Sort/Hvid) er nomineret til Årets Opera. Værket er komponeret af Karsten Fundal og Efterklang, der har modtaget flere priser for musikken, der siden urpremieren også har været opført i udlandet. Iscenesættelsen er af Christian Lollike, lyrics af Ursula Andkjær Olsen og scenografi af Marie Rosendahl Chemnitz. LEAVES har modtaget seks stjerner af både Berlingske og GAFFA samt flotte roser fra anmelderne. Læs mere om LEAVES her.

Find de øvrige nomineringer her.

Sidste år gjaldt det I FØLING – en krigsballet (Corpus og Sort/Hvid på Det Kongelige Teater), der modtog prisen som Årets Danseforestilling 2015. Læs mere her.