Instruktørassistent søges til RACE TO ZERO

27.10.2016 | Praktikopslag

Har du lyst til at deltage i en kunstnerisk undersøgelse af de finansielle markeder og algoritmiske livsformer? Og kunne du tænke dig at være med til at skabe et koreografisk værk, som sætter den menneskelige krop i scene overfor algoritmernes lyshastigheder og den finansielle sektors magtfulde bastioner?

Så er du måske vores kommende instruktørassistent på forestillingen RACE TO ZERO, som er en samproduktion imellem Teater Yel Kayé og Sort/Hvid. Forestillingen tager udgangspunkt i den såkaldte high frequency trading, hvor man bruger algoritmer og computerkraft til at handle i de finansielle markeder med noget nær lysets hastighed. RACE TO ZERO går tæt på algoritmerne som en ny, menneskeskabt natur og forsøger at tegne et portræt af den økonomiske virkelighed anno 2016.

Det kunstneriske hold består af koreograf og performer Marie-Louise Stentebjerg (two-women-machine-show), performer Jon Bonnici, komponist Kenn Mouritzen, dramatiker Kristian Byskov og instruktør Kristian Husted, med kyndig assistance fra blandt andre Tanja Hylling Diers (dramaturg), Sean McIntyre (tidl. algo-trader), Johan Bichel Lindegaard (softwaredesigner) og Carsten Burke Kristensen (scenograf).

Læs mere om forestillingen her.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at deltage i prøverne, tage prøvenoter, holde styr på aftaler, lave researchopgaver, og – hvis tiden tillader det – være tovholder på en mindre publikation i forbindelse med forestillingen med bidrag fra forskere, high frequency tradere og algoritmeskabere.

Prøveperiode:
5. – 23. december 2016, hverdage kl. 9 – 16 (arbejdssted: Dansehallerne)
2. – 21. januar 2017, hverdage kl. 9 – 16, samt aftenprøver i ugerne op til premieren (arbejdssted: Pakhus 11).

RACE TO ZERO har premiere 21. januar 2017 i Pakhus 11.

Praktisk
Praktikken er ulønnet, men vi lover fuld kapitalisering på den kunstneriske konto.

Send et par ord om dig selv og eventuelle spørgsmål pr. mail til instruktør Kristian Husted:  kristian.husted@gmail.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!