Kom til åbent hus i Sort/Hvids nye teater

13.05.2016 | Nyheder

Fredag den 20. maj søsætter Sort/Hvid en crowdfunding-kampagne, der har til formål at samle de sidste par hundrede tusinde kroner ind til teaterteknisk udstyr, publikumsstole og lignende inventar til Sort/Hvids nye teater i Kødbyen. I samme anledning åbner vi dørene til Sort/Hvids nye teater – endnu før ombygningen er begyndt. Få et unikt indblik i hvad der venter af teateroplevelser forude, og vær med til at kickstarte Sort/Hvids nye teaterlaboratorium.

Vi inviterer nye naboer, samarbejdspartnere, kollegaer, venner og alle interesserede indenfor i de nye rå rammer i Staldgade 26-30, hvor vi vil fortælle nærmere om fremtidsplanerne for Sort/Hvids nye teater i Kødbyen og fejre at crowdfunding-kampagnen er sat i gang. Til arrangementet vil det være muligt at købe lidt at drikke og senere på aftenen får vi fint besøg af en pølsevogn. Alle overskydende indtægter fra salget går naturligvis til kampagnen og dermed Sort/Hvids nye teater.

PROGRAM
16.00: Vi åbner dørene og baren i det nye Sort/Hvid i Staldgade 26-30
16.45: Sort/Hvids kunstneriske direktør Christian Lollike og administrative chef Søren Normann Hansen byder velkommen, viser rundt og fortæller om fremtidens Sort/Hvid
19.00: Pølsevognen åbner


Vi glæder os til at se dig.

 


Støt Sort/Hvid allerede nu
Hvis du gerne vil støtte os allerede inden kampagnen starter 20. maj på www.sort-hvid.dk/kickstarter, og ikke er interesseret i nogle af de fede rewards, så kan du også støtte os via bankoverførsel: Reg. nr. 7681 , Konto nr. 0006933006.