Kommunikationsmedarbejder med flair for sociale medier

Vi er i midt i en rivende udvikling og søger en dedikeret og idérig profil til en løntilskudsstilling i krydsfeltet mellem community management, indholdsproduktion og projektledelse. En kollega, der har sociale medier helt under huden, og som drømmer om at arbejde med kunst og kultur, interessante samarbejdspartnere og på et af Danmarks mest kompromisløse teatre.

Du brænder for at fortælle den gode historie, og du ved, hvordan man bruger de sociale platforme til at formidle og at indgå i en dialog, der skaber værdi for både Sort/Hvid og teatrets interessenter. Du har et godt kendskab til arbejdet med kommunikation og ved, hvilket indhold der fungerer hvor, hvilke platforme målgruppen er på, og hvordan man vinkler en historie. Hvis du også er social, nysgerrig og har lyst til at være drivkraft bag en masse spændende projekter, så kunne du være lige den profil vi leder efter.

Om dig
Dine ansvarsområder kommer til at dække kontakt med samarbejdspartnere og projektledelse, produktion af kreative og strategiske content planer, udvikling af redaktionelle vinkler og indhold på koncept og tekstniveau samt planlægning af social kampagner. Du kommer måske fra en stilling som community manager og gerne med en uddannelse i journalistik eller kommunikation.

Vi søger en kollega som:

  • tænker redaktionelt og kreativt, og forstår hvordan man skal kommunikere på sociale medier – du forstår teknikkerne og præmisserne på de forskellige sociale platforme
  • har lyst til at oversætte strategier til indholdsplaner og kreative content ideer
  • gerne er nyuddannet eller har 1-2 års erfaring
  • er god til at samarbejde på tværs af faggrænser og tager ansvar for projekter

Vi tilbyder

  • et job, hvor du får masser af ansvar samt mulighed for at producere en masse og arbejde dynamisk og kreativt
  • et uformelt, men ambitiøst miljø, hvor der er masser at rive i, og vi prioriterer at have det godt
  • spændende og udfordrende projekter

Praktisk
Stillingen er en løntilskudsstilling, der som udgangspunkt løber i 4 måneder fra 1. november med mulighed for forlængelse. Send os din ansøgning inden den 1. oktober 2016.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Jeannie Møller Haltrup på mail jeannie@sort-hvid.dk eller på telefon 60607276.