SORRY NOT SORRY

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
27.02.2021 - 07.03.2021
Mandag-lørdag kl. 20 samt lørdag d. 5. og søndag d. 7. marts kl. 15
Varighed 60 min.
Billetter

 

AFLYST GRUNDET NEDLUKNING
Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og holder lukket, indtil det er forsvarligt at åbne igen. Derfor bliver det ikke muligt at spille SORRY NOT SORRY som planlagt. Publikum med billet til forestillingen vil få direkte besked fra vores billetkontor om bytte og refundering.  Vi arbejder på nye spilledatoer – mere info om dette følger snarest. Vi glæder os til at kunne invitere jer inden for på teatret igen.

Koncept GUNILLA LIND Medvirkende RUTH REBEKKA HANSEN, JOSEFINE ELNA IBSEN Koreograf GUNILLA LIND Scenograf KIRSTEN VICTORIA LIND Lyddesigner KRISTOFFER ROSING-SCHOW Dramaturg BETINA REX Komponist KRISTOFFER ROSING-SCHOW og ANDER PEDERSEN Støttet af STATENS KUNSTFOND, AAGE OG JOHANNES LOUIS-HANSENS FOND, AUGUSTINUS FONDEN, KNUD HØJGAARDS FOND, WILLIAM DEMANT FONDEN og KØBENHAVNS KOMMUNE 

 

Fyld! Tag plads. Lav larm! Løft dig op og stræk dig ud!

SORRY NOT SORRY er en eksplosiv danseforestilling, der skubber til angsten for at fylde og optage plads i verden – med krop og med sind. Et stort, pangfarvet og højlydt spørgsmålstegn ved, hvorfor det skulle være så fedt at fylde meget lidt!?

Gør dig klar til tempofyldte dansere i en farveskrigende scenografi, der puster sig op og kræver plads. Plads til at løfte os selv og hinanden op. SORRY NOT SORRY er et opløftende opråb om at have mod til at fylde, flyde ud, boble over og larme – i et voluminøst lydunivers af surfpunk, rock og vildskab.

– Eller med komiker, Sofie Hagens ord: “Take up space in a world that wants to shrink you”.

SORRY NOT SORRY er et gæstespil af Gunilla Lind Danseteater.