ORFEO

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
19.04.2023 - 04.05.2023
Tirsdag-søndag kl. 19
Varighed 90 min.

Publikum både går, står og sidder under forestillingen.

BESTIL BILLETTER HER

Musikere COPENHAGEN PHIL Operasangere TBA Skuespillere TBA Komposition og arrangement RASMUS ZWICKI Iscenesættelse og tekst CHRISTIAN LOLLIKE Scenografi IDA GRARUP, DAVID GEHRT Lysdesign MORTEN KOLBAK Komponist L’Orfeo CLAUDIO MONTEVERDI Libretto L’Orfeo ALESSANDRO STIGGIO

Støttet af AUGUSTINUS FONDEN, BIKUBENFONDEN, WILLIAM DEMANT FONDEN

Stig med Sort/Hvid ned i dødsriget. Her lades alt håb ude. Omgivet af underverdenens ånder bliver du en del af en fortælling om en uudslukkelig længsel efter viden og skønhed, beherskelse og overflod. 

ORFEO er et civilisatorisk rekviem for vores egen tid, iscenesat som musikalsk totalinstallation. Komponist Rasmus Zwicki og instruktør og dramatiker Christian Lollike blander nye kompositioner, original, manipuleret og loopet opera, skuespil og publikumsinteraktion i en fri samtidsfortolkning af Monteverdis opera L’Orfeo og myten om Orfeus og Eurydike. 

ORFEO er en af de største produktioner, der nogensinde er skabt på Sort/Hvid. Den gamle slagterihal omdannes til et labyrintisk dødsrige, hvor spøgelser, legemliggjort af musikere, sangere og skuespillere, byder dig velkommen som en afdød iblandt dem. 

Samproduktion mellem Sort/Hvid og Copenhagen Phil.