NUL

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
11.09.2020 - 03.10.2020
Mandag-fredag kl. 20, lørdag kl. 17
Sprog Dansk
Varighed ca. 90 min. - opdateres inden premieren
Billetter


Forestillingen kan også opleves på Teater Momentum
15.01.2021-10.02.2021. Læs mere her.

Koncept THE OTHER EYE OF THE TIGER (TOETT), TOETT består af: Medvirkende MORTEN HEE ANDERSEN Instruktør HENRIK GRIMBÄCK Scenograf IDA GRARUP Lysdesigner SÚNI JOENSEN Lyddesigner VIKTOR DAHL Lyddesign-konsulent ASGER KUDAHL Forestillingsleder MIA-LUISE HEIDE Desuden: Dramaturg MIRIAM FRANDSEN Foto NATASCHA THIARA RYDVALDM Støttet af STATENS KUNSTFOND og WILHELM HANSEN FONDEN

I stedet for at bekymre os over at miste verden, som vi kender den, får vi nu muligheden at skabe en verden fuldkommen på ny. Har du nogensinde drømt om at starte helt forfra? Nu har du chancen. Vi begynder fra NUL.

Angsten er blevet manet frem i os med den ene dystopiske undergangsfortælling efter den anden. Nu er det nok. Vi har ikke brug for flere postapokalyptiske zombiescenarier. Vi har brug for en fremtid, vi kan tro på. Skal vi stadig have nationalstater? Hvor er det bedst at opbygge et nyt samfund? Hvordan skal vi bo? I tæt samarbejde med forskere indenfor filosofi, økonomi og politik rusker NUL den politiske forestillingsevne og kommer med reelle bud på en ny fremtid. Din guide er Morten Hee Andersen. Kom og vær med til at nulstille verden og skabe den på ny.

OM KUNSTNERNE BAG NUL
Bag forestillingen står kunstnerkollektivet The Other Eye of the Tiger (TOETT), der tidligere har skabt Martyrmuseum her på Sort/Hvid – et af dansk teaters mest omdiskuterede værker i nyere tid. TOETT skaber værker, som på én og samme tid er scenekunst, billedkunst og installationer. Deres værker omslutter publikum, så de bliver en del af et visuelt helhedsunivers.

NUL er en samproduktion mellem TOETT, Sort/Hvid og Teater Momentum.