Det der drikker

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
22.03.2022 - 26.03.2022
Tirsdag-fredag kl. 20, lørdag kl. 17
Sprog Dansk
Varighed 70 MIN
Billetter

 

Forestillingen kan også opleves på Teater Momentum i Odense den 8.-12 juni 2021. Læs mere her.

Medvirkende OLAF HØJGAARD Tekst OLAF HØJGAARD Instruktionskonsultation CHRISTIAN LOLLIKE og SIGRID JOHANNESEN Øvrig kunstnerisk konsultation LARS JUNGGREEN og FINN HESSELAGER Lys CASPER LARS DØI ANDERSEN Foto EMILIA THERESE Støttet af DANSK SKUESPILLERFORBUND, BECKETT-FONDEN og GLASHANDLER JOHAN FRANZ RONGES FOND

”Det almindelige, ædru hverdagsliv, som mange jo holder af, føltes for mig som en kontinuerlig kælkeulykke, hvor man i bar røv glider ned af Holmenkollen beklædt med sandpapir”

DET DER DRIKKER er en hårdtslående, vildtvoksende og hardcore humoristisk monolog om at være fanget i et alkoholmisbrug.

Det er en fiktiv, men personligt inspireret, monolog af og med Olaf Højgaard, med instruktionskonsultation fra Christian Lollike og Sigrid Johannesen. Olaf Højgaard og Christian Lollike har tidligere arbejdet sammen om blandt andet forestillingen Manifest 2083 om Anders Behring Breivik – en af dansk teaters mest debatterede forestillinger nogensinde.

Forestillingen går uden berøringsangst lige i kødet på temaet alkoholisme. Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver vi taget med bagom beruselsen. Manden på scenen rejser med publikum igennem misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande – fra det nervepirrende, smertebelagte, standup-gakkede til det fortabte, hjælpeløse og hjertegribende. Alt er på spil for vores karakter på scenen.

Den handler om at være fanget i misbrug og selvdestruktion, men også om at prøve at finde en vej ud af misbruget og frem til en ny måde at leve på.

Forestillingen er produceret af Teater Momentum