ÅR NUL

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
01.08.2020 - 30.06.2021

 

ÅR NUL er sæson 2020/2021, hvor Sort/Hvid er kunstnerisk leder af Teater Momentum – det betyder, at Sort/Hvid både findes på vores vante lokation her i Kødbyen i København og i Odense.

Forestillinger i ÅR NUL:

NUL – slutningen vi starter fra
En utopisk helhedsoplevelse med Morten Hee Andersen. Samproduktion mellem TOETT, Sort/Hvid og Teater Momentum. Læs mere om forestillingen her.

EN FORTÆLLING OM BLINDHED
En blindhedsepidemi er brudt ud – en totalteateroplevelse for dine andre sanser.
En dramatisering af af José Saramagos bog af samme navn. Samproduktion mellem Sort/Hvid, Aarhus Teater og Teater Momentum. Læs mere om forestillingen her.

TERNINGEKVINDEN
Slip lysten til livet løs, og lad terningerne bestemme dit næste skridt. Samproduktion mellem Sort/Hvid og Teater Momentum. Læs mere om forestillingen her.

VERDENSFRELSERVINDEN – Vi kan redde planeten!
Ledsaget af amazonestrygerkvartetten Halvcirkel stifter Madame Nielsen et nyt samjordisk og mangeartet fællesskab. Samproduktion mellem Sort/Hvid, The Nielsen Movement, Aarhus Teater og Teater Momentum. Læs mere om forestillingen her.

Pressemeddelelse (PDF)

VELKOMMEN TIL ÅR NUL

Længe har tiden været præget af dystre forudsigelser, blottet for lyse fremtidsvisioner. Nu vågner vi op til ÅR NUL. En ny dugfrisk tidsregning. En tid til et nyt udgangspunkt, en ny historieskrivning. Tid til at forestille os verden ud fra helt nye præmisser. Tid til at eksperimentere i alle retninger. Tid til at starte forfra. I ÅR NUL tør vi at stille de store spørgsmål: Er demokrati den rette styreform? Behøver vi nationalstater? Kan vi leve som nomader? Skal vi alle bo i hver vores husstand? Hvem har mest ret til at være her? Hvor skal vi leve, hvis Jorden er ubeboelig?  

Sort/Hvid og Momentum giver dig våben til at genstarte den politiske fantasi. Det gør vi, fordi der mere end nogensinde er behov for at nye perspektiver, nye drømme, nye idealer. Nye måder at leve sammen på, nye måder at bebo planeten på. Alle forestillinger i denne sæson undersøger en ny begyndelse for en fælles fremtid. Velkommen til ÅR NUL.