VISUMUSICATRE

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
29.05.2020 - 30.05.2020

VISUMUSICATRE med Overgaden på Sort/Hvid

Overgaden Institut for Samtidskunst er flyttet ind på Sort/Hvid, mens de bygger om. Under CPH Stage 2020 fylder de huset med hybridværker i feltet mellem billedkunst, musik, lyd, spoken word og teater. VISUMUSICATRE kalder vi det (The Visual Music Theatre).

Til VISUMUSICATRE vil du møde kunstnere som Peter Voss Knude, der opfører sit musikalske modsvar til en krigsøvelse i Beredskabsstyrelsen, ”The Anti-Terror Album”, Niels Lyhne Løkkegaard, der fremfører ”Personfølsom Musik” – en komposition baseret på koderne i et brugt NemId og Kim Kim, hvis sansemættede koncerter beskrives som ”manisk freak-azoid”. Nu inviterer han dig ind i et syret musikalsk queer-univers. Også Hannah Toticki Anbert og Stine Gyldenkerne er på programmet og performer ”The Land of Milk and Honey” – en eventyrlig fortælling om gældens historie. Derudover kan du møde Sort/Hvids kunstneriske direktør Christian Lollike og Peter Voss i samtale om kunst og magtmanifester, modereret af leder af Overgaden, Merete Jankowski. Kom og hæng ud med os og kunstnerne, baren er åben hele aftenen.

FORELØBIGT PROGRAM

29.05.2020
Dørene åbner kl. 18.00
Koncert: Peter Voss Knude, ”The Anti-Terror Album”, et popalbum. Musikken er skabt som et modsvar til ”KRISØV 2017” – et narrativ, som er blevet brugt som rammefortælling for beredskabets store krisestyringsøvelse, der afholdes hvert andet år.

30.05.2020
Dørene åbner kl. 16.00
Talk: Sort/Hvids kunstneriske direktør Christian Lollike og Peter Voss Knude om kunst og magtmanifester, modereret af leder af Overgaden, Merete Jankowski.
Performance: Hannah Toticki Anbert og Stine Gyldenkerne er på programmet og performer ”The Land of Milk and Honey”
Koncert: Niels Lyhne Løkkegaard, ”Personfølsom Musik”
Koncert: Kim Kim inviterer ind i et syret musikalsk queer-univers.

Begge dage er gratis