THE TROLL SHOW

23.03.2019 - 13.04.2019
Tirsdag-Fredag kl. 20, Lørdag kl. 17
Varighed 90 min.
Billetter

Skuespilkonsulenter PIET GITZ-JOHANSEN, KATRINE LETH NIELSEN og CHRISTINE SØNDERIS, Manuskript SIGRID JOHANNESEN,  Instruktion SIGRID JOHANNESEN, Instruktørassitent og research JOVANA ZORIC, Scenografi FREDERIKKE DALUM,  Masker SIGNE HERLEVSEN, Lysdesign MORTEN KOLBAK, Lyddesign ASGER KUDAHL, Rekvisitter TOBIAS JOHANNESSEN, kommunikationsdramaturg og research LÆRKE MEJLGAARD

Troldene er trætte af fine ord, champagneløfter, politisk korrekthed, trigger warnings, safe spaces. De er trætte af at sidde til familiemiddage, hvor de ikke må sige, hvad de føler. De er trætte af krav om effektiviseringer, af afmonteringen af velfærdsstaten, de konstante påbud om fornyelse, vækst. Troldene er modsætningen til det pæne, det polerede. Undertrykket i en kontrolleret tid. De er Millennial-generationens ventil, dens grimme side.

Nu har Sort/Hvid inviteret dem på scenen i THE TROLL SHOW.

THE TROLL SHOW er et vanvidseventyr om trolde. Troldene er vokset ud af internettet, ud af tilfældige softwareudvikleres algoritmer, ud af mediekrisen og fake news. Født ind i informationshavet, instagramfiltre, det uendelige kriseloop og ind i meningsløsheden, der ligger på lur bag det hele.

THE TROLL SHOW er et frontalt sammenstød mellem fiktion og virkelighed, mellem internet og realitet.

Are you ready to get trolled?