REVOLUTION

05.09.2018 - 29.09.2018
Sprog DK
Varighed 90 min.
Billetter

Forestillingen spiller også på Aarhus Teater:
15. aug. – 1. sep. på Godsbanens Åbne Scene

2. – 13.- okt. på Stiklingen

Tekst CHRISTIAN LOLLIKE, Instruktør CHRISTIAN LOLLIKE, Medinstruktør SIGRID JOHANNESEN, Scenograf og kostumedesigner FRANCISKA ZAHLE, Medvirkende JACOB MADSEN KVOLS, MARIE MARSCHNER, KJARTAN HANSEN og RIKKE LYLLOFF, CHRISTIAN KARKOV HOECK, IDA MARIE BRANDT, SONJA NØRGAARD og TRISTAN BIGUM LOPDRUP, Musikalsk arrangement og repetitør NIELS SØREN HANSEN, Lysdesigner ANDERS KJEMS, Lyddesigner ISE KLYSNER KJEMS

Finanskrise. Økonomisk krise. Politisk krise. Værdikrise. Befolkningskrise. Flygtningekrise. Energikrise. Klimakrise. Vi lever i krisernes tidsalder.

Vi har hørt historien om vandrende mennesker på motorvejene, mærket huspriserne svinge og set billederne af udsultede isbjørne. Vi har lyttet til eksperter og nyhedsværter fortælle, at det ikke kan blive ved. Vi har accepteret, at der må ske noget drastisk. Sværere er det at pege på, hvad vi konkret skal ændre. Endnu sværere er det at forestille os en helt ny verden. Den totale samfundsomvæltning. En helt ny struktur. En verden, hvor den værste fjende måske er os selv. Og midt i det hele svinger hverdagen kampgejsten en lussing og får den til at krybe i fosterstilling.

REVOLUTION er en grotesk krise-sit-com i en IKEA-verden. Fire mennesker forsøger at skabe en revolution. Præcis, hvordan revolutionen bliver, er der dog ikke rigtig nogen, der kan svare på. Ikke engang revolutionen selv ved det. Med afsæt i tekster af den marxistiske kunsthistoriker Mikkel Bolt Rasmussen undersøger Christian Lollike, om vi er klar til at definere og skabe en ny virkelighed.

Forestillingen er en samproduktion med Aarhus Teater.