MADE IN CHINA

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
27.03.2020 - 25.04.2020
Tirsdag-Fredag kl. 20, Lørdag kl. 17
Varighed 90 min.
Billetter

Spiller også på Aarhus Teater den 30. april – 16. maj. Læs mere her.

Skabes af SIGRID JOHANNESEN. Medvirkende LILA NOBEL og PATRICK BAURICHTER, Scenograf FREDERIKKE DALUM , Lysdesign MORTEN KOLBAK, Dramaturgi TINE VOSS ILUM

Fremtiden udvikles i Kina, så i 2020 udvikler Sort/Hvid en forestilling i tæt partnerskab med kinesiske virksomheder og organisationer.

Danmark har fået pandaer officielt udlånt af Kina som symbol på tæt venskab og diplomatisk samarbejde. China Railway Tunnel Group holder møder med svenske embedsmænd om anlæggelsen af en tunnelforbindelse mellem Helsingør og Helsingborg. Mens EU-klubben har diskuteret rammer for nødhjælp, har Kina indgået nære samarbejder med de lande, som Europa ikke vil røre med en ildtang. Skoler, veje og kæmpe bygningsværker skyder op med Kina som partner i store dele af Afrika. Med strategien MADE IN CHINA 2025 træder supermagten for alvor i karakter som en nation drevet af fremtiden. Kina passer ikke længere i rollen som den vestlige verdens fabrik; Kina går forrest og former verden i sit billede.

MADE IN CHINA er en doku-fiktion om den europæiske kulturs krakelerende selvfortælling om overlegenhed i en tid, hvor den globale magtbalance er tiltet mod øst. Et forsøg på at forstå det nye Kina – og den nye verden.

MADE IN CHINA er en samproduktion med Aarhus Teater.

 

作为深厚友谊与外交合作的象征,中国正式地将两只熊猫租借给丹麦。

中国铁路隧道集团正在就连通赫尔辛格与赫尔辛堡之间的隧道事宜与瑞典政府进行接洽。

正当欧盟成员国还在对紧急救助框架进行讨论之际,中国已经与那些“不受欢迎的“欧盟国家展开了近距离的合作。

中国所援建的学校、公路以及其它巨大的工程建设正在非洲大陆上遍地开花。

如今这个超级大国正将“中国制造2025”作为今后的发展方向。

中国已经不再是西方社会印象中的那个世界工厂,而是正在按照自己的愿景对这个世界作出贡献。

长久以来,欧洲人一直主宰着欧洲大陆,可是目前的欧洲已经不再是唯一的主宰力量了。“中国制造“是在全球力量向东方倾斜的背景下制作产生的,本片尝试从一个虚构的视角来展现一个新的中国和一个新的世界。

“中国制造” 由本剧院与奥胡斯剧院共同制作出品