ELECTRONIC

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
21.11.2019 - 13.12.2019
Tirsdag-Lørdag kl. 20
Sprog Dansk
Varighed 90 min.
Billetter

Medvirkende KASPER RAVNHØJ, PERNILLE KOCH og ANTON HJELJE, Instruktion ERIK POLD, Manuskript TOMAS LAGERMAND LUNDME, Scenografi RIKKE JUELLUND, Musik RUMPISTOL (Jens Berents Christiansen) og KILL J (Julie Aagaard), Videodesign HELLE LYSHØJ

De sociale normer, der gælder ude i samfundet, har intet at skulle have sagt her. På klubben kan du se ud, som du vil. Du kan skifte køn, hvis du vil. Du kan bevæge dig fra én socialklasse til en anden, hvis du vil. Du kan være dig selv eller en anden, hvis du vil. På det vibrerende dansegulv kan du give slip og glide ind i grænseløs ekstase, den totale frihed. Men efter en utopisk nat kommer en dag med tømmermænd.

ELECTRONIC er et portræt af det elektroniske klubmiljøs utopiske ekstase gennem 30 år. Med livemusik af Rumpistol og sangerinden Kill J føres publikum fra 90’erne og frem til i dag midt i en scenografi af genrens ikoniske visuals. Et genkendeligt beat fremkalder et minde. Om en bekymringsfri ungdom for fuld vildskab eller begyndelsen på en sump af afhængighed. I et splitsekund dukker troen på en bedre fremtid i 90’erne frem. I et andet håbløsheden, som ramte, da vi gik ind i et nyt årtusinde med terror og finanskrise.

ELECTRONIC er en kunstnerisk hybrid mellem en elektronisk koncert og et portræt af en musikgenre og den virkelighed, der er drønet forbi, mens de elektroniske rytmer satte dansegulv i vibration.

Samproduktion med Liminal.