DØDSANGST I GALOP

Sted Sort/Hvid, Staldgade 26-30, 1699 København V
24.08.2019 - 14.09.2019
Tirsdag-Lørdag kl. 19.30
Sprog Dansk
Varighed 2 timer
Billetter

Bussen kører fra Sort/Hvid kl. 19.30, og kører tilbage hertil efter forestillingen.

Medvirkende SIGNE MANNOV, XENIA NOETZELMANN, ANDERS MOSSLING og PETER FLYVHOLM, Scenografi IDA MARIE ELLEKILDE, Lysdesigner RAPHAEL FRISENVÆNGE SOLHOLM

Holdet bag Opvisning i lavt selvværd udkonkurrerer med ydmygende, private sandheder og grotesk humor deres egen galopperende dødsangst.

Har du tænkt på, hvad der vil leve videre fra dig efter døden? Din dårlige holdning? Ånde? Skæve tandsæt? Din gæld og slatne pensionsopsparing? Nøgenbilleder sendt i en lille lækker sms? Kan du nå at slette dem? Har du styr på, hvornår du dør? Har du sparet op? Hvordan ser du ud død? Hvad har du i grunden bidraget med? Hvor længe vil der gå, inden du bliver glemt?

Med DØDSANGST I GALOP går vi i ét med angsten for at dø. Vi dør live – så tæt på, som man overhovedet kan komme i levende tilstand. Det sker oven på generationer af lig i skovens bløde mosbund. Du bliver hentet i bus på Sort/Hvid og kørt langt uden for byen.

Ligesom døden kan billetten til DØDSANGT I GALOP ikke refunderes. Hvis du er så heldig, at det regner, tordner og stormer, mens forestillingen spiller, så får du en endnu mere unik dødsoplevelse, som intet andet publikum har haft. Husk derfor at være pænt og vejrligt klædt til dit dødsøjeblik i skoven.