Haut

Platform for eksperimenterende scenekunstnere

HAUT er scene, værksted og producent for den nye generation af scenekunstnere. Siden 2014 har den kunstneriske ledelse bag HAUT arbejdet for at udfordre det traditionelle teaterlandskab og udvikle nye sceniske sprog og formater. Vi kuraterer og støtter udviklingen af værker og eksperimenter, der skaber nye kunstneriske udtryk, sætter samtiden i perspektiv og peger ind i fremtiden.

Den kunstneriske ledelse er et team af nyuddannede unge producenter, instruktører og iværksættere, der sætter den kunstneriske kurs og kuraterer de værker, der tages ind. HAUT har adresse i Kødbyen sammen med Sort/Hvid. Astrid Hansen Holm står for den daglige ledelse.

Læs mere her

AKTIVITETER PÅ HAUT

Eksilfestival – 31.08-01.09. Læs mere

HAUT inviterer til en hel festival med eksiler, hvor du kan se, hvad der rør sig i scenekunsten lige nu.

Eksil er HAUT’s format for udviklingsarbejde. Udvalgte kunstnere får mulighed for at bruge HAUT’s scene i 1-3 uger for at lave et eksperiment, udvikle en idé eller udarbejde en ny metode. Det afsluttes med en work-in-progress-visning for publikum med efterfølgende debat. I løbet af august måned huser HAUT seks eksiler.

Under festivalen kan du opleve alt fra installation til interaktiv performance om alt fra mørke og minder til seksualitet og maskiner. Derudover er der rig mulighed for at udveksle meninger og dele oplevelser om scenekunst over mad og øl.