Haut

Platform for eksperimenterende scenekunstnere

HAUT er scene, værksted og producent for den nye generation af scenekunstnere. Siden 2014 har den kunstneriske ledelse bag HAUT arbejdet for at udfordre det traditionelle teaterlandskab og udvikle nye sceniske sprog og formater. Vi kuraterer og støtter udviklingen af værker og eksperimenter, der skaber nye kunstneriske udtryk, sætter samtiden i perspektiv og peger ind i fremtiden.

Den kunstneriske ledelse er et team af nyuddannede unge producenter, instruktører og iværksættere, der sætter den kunstneriske kurs og kuraterer de værker, der tages ind. HAUT har adresse i Kødbyen sammen med Sort/Hvid. Astrid Hansen Holm står for den daglige ledelse.

Læs mere her

AKTIVITETER PÅ HAUT

Cult of Busy
EKSIL 12.02.2018-18.02.2018 – Gratis visning 17.02.2018 kl. 21. Få billetter, skriv til freja@hautscene.dk

Er vi blevet afhængige af travlhed? Føler vi os mest i live, når vi er travle? Er vi stadig “human beings”, eller er vi blevet til “human doings”?

At have travlt er blevet menneskets foretrukne aktivitet og sindstilstand. Det er vores afhængighed. Vi bruger størstedelen af vores tid med at have travlt med meningsløse eller trivielle opgaver. Vores verden er blevet én stor myretue; vi bygger, vi løber, vi bevæger ting… Læs mere her

Michael Jackson in my veins
EKSIL 19.02.2018-25.02.2018 – Gratis visning 24.02.2018 kl. 21. Få billetter, skriv til freja@hautscene.dk 

Michael Jackson, the king of pop, er en legende. Selv efter hans død lever myten og musikken videre, hvor end i verden du befinder dig. Hans kontroversielle fremtoning skabte forargelse og beundring, og hans transformationer gennem livet gør ham til et popikon, der er svær at begribe. Hvem var Michael Jackson? Hvad var Michael Jackson? Læs mere her